Aircoservice

Autobedrijf Borgo is specialist op het gebied van airco’s in Ridderkerk en omstreken. Natuurlijk voor uw auto, maar ook voor uw camper en bedrijfswagen.

Aircoservice
Uw airco heeft onderhoud nodig om zijn werk goed te kunnen blijven doen. Deze beschikt namelijk over filters welke schadelijke stoffen zoals pollen en stofdeeltjes tegenhouden, zodat de lucht in uw auto schoon en fris blijft. Daarom is het verstandig om uw airco regelmatig na te laten kijken. Zo bespaart u hoge reparatiekosten en voorkomt u nare luchtjes in de auto. Een goed gekoelde auto zorgt bovendien voor meer veiligheid en draagt bij aan het comfort tijdens het rijden. Tijdens de aircoservice kijken we ook naar de temperatuur in uw auto en vullen wij uw airco bij, zodat u daarna weer fris op weg kunt. Ook voor auto’s met het nieuwe koudemiddel R-1234yf beschikken wij over de apparatuur om u professioneel op weg te helpen.

Wilt u een afspraak maken voor onderhoud aan uw airconditioning? Neem dan telefonisch contact met ons op of plan online een afspraak in!

airco Autobedrijf Borgo